Opleiding zwemonderwijzer

Opleiding zwemonderwijzer met kans op een baan

Op donderdagavond 13 september 2018 start bij zwembad Het Mineraal de erkende NRZ beroepsopleiding Instructeur Zwem ABC/Lifeguard. Wie het leuk vindt om in een zwembad te werken en meer wil weten over de functies en de opleidingen, kan zich aanmelden voor de informatieavond op maandag 10 september 2018.

De opleidingen worden gegeven door Swimpy. Dit bedrijf verzorgt door heel Nederland beroepsopleidingen op het gebied van zwemonderwijs. Zie ook de website www.swimpy.nl

De opleidingen bestaan uit een theorie en praktijk gedeelte. “Je bepaalt samen met je stagebegeleider wanneer je klaar bent om examen te doen”, aldus Erik Siemons, eigenaar van zwembad Het Mineraal. “Stages kunnen gevolgd worden in zwembad Het Mineraal of in zwembad IJburg in Amsterdam.”

Momenteel werken op deze twee locaties 30 medewerkers. “Door de explosieve groei is er behoefte aan meer zwemonderwijzers en toezichthouders. Door deze opleidingen zelf te organiseren willen we goede zwemonderwijzers vinden voor beide zwembaden. Uiteraard kun je met de afgeronde opleiding in elk zwembad aan de slag!”, aldus Siemons.

Informatieavond

Wil je zwemonderwijzer worden? Kom dan maandagavond 10 september van 19.30 tot 21.00 uur naar Het Mineraal, Radioweg 33 in Almere. Dan vertellen we je alles over de opleiding en het vak.

Voor informatie of aanmelden bel met 0294-416017 of mail info@hetmineraal.nl .

Meer cursussen en vacatures >>