Opleiding zwemleraar en toezichthouder met baankans

Opleidingen en vacatures

Yentl

Opleiding zwemleraar en toezichthouder met baankans

Bij zwembad Het Mineraal bieden we bij voldoende belangstelling de erkende NRZ beroepsopleiding Instructeur Zwem ABC en de opleiding Lifeguard/Toezichthouder.

De opleidingen worden gegeven door Swimpy. Dit bedrijf verzorgt door heel Nederland beroepsopleidingen op het gebied van zwemonderwijs. Zie ook de website www.swimpy.nl

De opleidingen bestaan uit een theorie en praktijk gedeelte. “Je bepaalt samen met je stagebegeleider wanneer je klaar bent om examen te doen”, aldus Erik Siemons, eigenaar van zwembad Het Mineraal. Stages kunnen gevolgd worden in zwembad Het Mineraal of in zwembad IJburg in Amsterdam.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of aanmelden bel met 0294-416017 of mail info@hetmineraal.nl

Momenteel werken op deze twee locaties 30 medewerkers. Door de explosieve groei is er behoefte aan meer zwemonderwijzers en toezichthouders. Door deze opleidingen zelf te organiseren willen we goede zwemonderwijzers vinden voor beide zwembaden. Uiteraard kun je met de afgeronde opleiding in elk zwembad aan de slag!

Vacature Receptionist/kassamedewerker

Naast de opleidingen is er ook een vacature voor een receptionist/kassamedewerker voor een aantal dagen/uren per week. Geïnteresseerd?

Voor informatie bel met 0294-416017.

Vacature Zwemonderwijzer

Zweminstituut Siemons met 2 locaties, zwembad Het Mineraal in Almere en zwembad IJburg, is gespecialiseerd in individueel zwemonderwijs voor het
ABC-diploma. De watertemperatuur in onze zwembaden is 33 ⁰ C. Wij geven les in kleine groepjes van max. 4 kinderen. Ook geven wij veel privélessen aan kinderen met een beperking. Persoonlijk contact met de leerlingen vinden wij heel belangrijk.

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct voor beide locaties op zoek naar:

gediplomeerde zwemonderwijzers m/v

Werktijden: maandag t/m zaterdag, vooral na schooltijd. 1 of meerdere dagen is ook mogelijk.

Bel voor meer informatie 0294-416017. Sollicitaties met CV kunnen gestuurd worden naar info@zweminstituut-siemons.nl t.a.v. Erik Siemons.

Naar startpagina >>