Opleiding/vacatures

Opleiding zwemonderwijzer met kans op een baan

Bij zwembad Het Mineraal starten binnenkort de erkende NRZ beroepsopleiding Instructeur Zwem ABC en de opleiding Lifeguard. Wie het leuk vindt om in een zwembad te werken en meer wil weten over de functies en de opleidingen, kan zich aanmelden voor de open dag op zaterdag 2 juni.

De opleidingen worden gegeven door Swimpy. Dit bedrijf verzorgt door heel Nederland beroepsopleidingen op het gebied van zwemonderwijs. Zie ook de website www.swimpy.nl

De opleidingen bestaan uit een theorie en praktijk gedeelte. Je bepaalt samen met je stagebegeleider wanneer je klaar bent om examen te doen. Stages kunnen gevolgd worden in zwembad Het Mineraal of in zwembad IJburg in Amsterdam.

Momenteel werken op deze twee locaties 30 medewerkers. Door de explosieve groei is er behoefte aan meer zwemonderwijzers en toezichthouders. Door deze opleidingen zelf te organiseren willen we goede zwemonderwijzers vinden voor beide zwembaden. Uiteraard kun je met de afgeronde opleiding in elk zwembad aan de slag!

Open dag
Tijdens de open dag op zaterdag 2 juni wordt er meer informatie gegeven over de functies en opleidingen. De open dag is van 10.00 tot 12.00 uur in zwembad Het Mineraal aan de Radioweg 33 te Almere..

Cursus Halliwick
Unieke kans voor alle gediplomeerde zwem-onderwijzers en/of therapeuten.
Op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 augustus geeft Johan Lambeck eenmalig de cursus Halliwick in het Mineraal in Almere . Johan Lambeck geeft over de hele wereld deze cursus. Zie www.halliwick.net voor meer informatie. Mis deze unieke kans niet en geef je snel op!

Ben je zwemonderwijzer en wil je ons team versterken? Bel ons of stuur je CV.

Voor informatie of aanmelden bel met 0294-416017 of mail info@hetmineraal.nl

Aanmelden Open dag:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Aantal personen (verplicht)

    Eventuele opmeringen