Referenties

Referenties

Mijn dochter is verstandelijk en lichamelijk gehandicapt. Ze is nu 14 en zwemt al vele jaren bij Zweminstituut Siemons. Mijn dochter geniet en ontspant in het water. Het bewegen in het water doet haar heel goed. En Erik Siemons begeleidt haar met alle aandacht en geduld. Ze zwemt bovendien gewoon tussen alle andere kinderen. Dat vind ik zeer prettig. We wonen in Almere en reden om het weekend naar Huizen. Ik ben blij dat Zweminstituut Siemons nu in Almere zit.
Moeder van Nikita

Sam is heel erg druk. Hij heeft jarenlang les gehad bij verschillende reguliere zwemscholen. Ten einde raad ben ik overgestapt naar Zweminstituut Siemons. Ik zie mijn zoontje nu eindelijk pas echt vooruitgaan. Hopelijk kan hij binnenkort op voor zijn A-diploma.
Moeder van Sam

Ook al moet ik er een stukje voor rijden. Ik heb bewust gekozen om mijn dochtertje Fay bij Zweminstituut Siemons op les te doen. Vanwege de kleine groepjes en de persoonlijke aandacht. Ze zit pas kort op les en het gaat heel goed. Ze heeft de basis geleerd zonder drijfmiddelen en ze voelt zich heel zeker en vrij in het water.
Loes

Onze oudste dochter heeft bijna haar A-diploma. Dat is heel goed gegaan ondanks het feit dat ze autistisch is. Omdat de begeleiding bij Siemons zo prettig en effectief is, hebben we besloten ons zoontje van 4 ook hier te laten zwemmen. Hij is net begonnen maar gaat als een speer.
Vader en moeder van Anne en Sander

Omdat ik last had van mijn rug en bekken heb, ben ik gaan zwangerschapszwemmen. Ik kon niet veel anders en wilde toch mijn conditie op peil houden. Ik heb er geen spijt van. Het is heerlijk me wekelijks een uurtje lekker licht te voelen. Af en toe is het inspannend maar zwangerschapszwemmen is vooral ontspannend. Het leuke vind ik dat ik leer om met mijn kindje te spelen en te communiceren.
Groetjes van Linda

Klik hier voor de startpagina