BSO-zwemmen (buitenschoolse opvang)

Actuele tijden en tarieven

BSO-zwemmen wordt in overleg gegeven. Voor tijden en tarieven kunt u contact met ons opnemen.


BSO-zwemmen (Buitenschoolse Opvang)

Speciaal voor BSO’s hebben wij het BSO-zwemmen ontwikkeld. Hiermee hebben wij al veel ervaring opgedaan in ons zwembad in Amsterdam IJburg, waar vele BSO’s u al zijn voorgegaan. We bieden BSO’s graag de mogelijkheid om met de kinderen die van de opvang gebruik maken te komen zwemmen. Daartoe kunnen we voor BSO’s een programma opstellen waarbij we zorgen voor een efficiënte indeling waardoor kosten gedrukt worden. Beginners en gevorderde zwemmers kunnen tegelijkertijd les volgen.

De kinderen krijgen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes zwemles van een ervaren instructeur en kunnen daarna nog even spelen en ravotten in het water. Voor hen een leuke en actieve invulling van de middag. Voor BSO’s een waardevolle extra dienstverlening aan de drukbezette ouders. Ouders die niet aanwezig zijn, kunnen via het leerlingvolgsysteem op de website de vorderingen van hun kind zien.

Voor schoolzwemmen geldt hetzelfde als voor BSO-zwemmen. Wij stellen graag in samenspraak een programma op waarbij we uitgaan van uw wensen en onze mogelijkheden.

Het zweminstituut Siemons heeft voor de BSO organisaties een leerlingvolgsysteem ontwikkeld dat op de website van het zweminstituut te raadplegen is.

Gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Naar startpagina >>