Warmwatertherapie

Warmwatertherapie

Actuele tijden

Voor openingstijden en het boeken van warmwatertherapie klik hier


Fysiotherapie in het water

De fysiotherapeut geeft warmwatertherapie in Het Mineraal voor mensen met reuma, artrose, chronische pijnen en/of vermoeidheidsklachten en voor mensen die willen revalideren na een nieuwe heup, knie of schouder.

Lichamelijke oefeningen in warm water helpen bij het soepel maken of houden van uw spieren. Water ontspant hetgeen pijnklachten vermindert. Elke les bestaat uit een warming-up, loopoefeningen, oefeningen ter spierversterking op muziek met spelmateriaal en een ontspanningsdeel waarin je lekker kan drijven of rustig zwemmen.

De kosten:
Mensen die uitgebreid verzekerd zijn, kunnen de behandelingen vergoed krijgen via de fysiotherapeut in hun aanvullende pakket. De fysiotherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Mensen die niet aanvullend verzekerd zijn of een beperkt pakket hebben, betalen naast de toegang tot de therapie, een eigen bijdrage van € 5,00 per keer.
Als u hierover nog vragen heeft, kunt u dit bespreken met de fysiotherapeut.

1 keer toegang tot de therapie kost € 8,00
U dient zich van te voren aan te melden via deze link : klik hier

Het Mineraal beschikt over voorzieningen zoals een rolstoelhelling en een waterbestendige rolstoel, die gebruikt kunnen worden voor het revalidatiezwemmen in ons warme en gezonde zwemwater van 33˚. Zodat iedereen aan zijn of haar gezondheid en conditie kan werken maar vooral het plezier aan het bewegen in water kan beleven.

Naar startpagina >>