Warmwatertherapie

Actuele tijden

Warmwatertherapie wordt gegeven op vrijdag van 12.00 – 13.00
en van 13.00 – 14.00 uur.


Warmwatertherapie

Fysiotherapeute Annemarijn Oosterwelder geeft elke vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur warmwatertherapie in Het Mineraal voor mensen met reuma, artrose, chronische pijnen en/of vermoeidheidsklachten en voor mensen die willen revalideren na een nieuwe heup, knie of schouder.

Lichamelijke oefeningen in warm water helpen bij het soepel maken of houden van uw spieren. Water ontspant hetgeen pijnklachten vermindert. Elke les bestaat uit een warming-up, loopoefeningen, oefeningen ter spierversterking op muziek met spelmateriaal en een ontspanningsdeel waarin je lekker kan drijven of rustig zwemmen.

De kosten:
Mensen die uitgebreid verzekerd zijn, kunnen de behandelingen vergoed krijgen via de fysiotherapie in hun aanvullende pakket. Annemarijn heeft geen contracten met de zorgverzekeringen. Mensen die niet aanvullend verzekerd zijn of een beperkt pakket hebben, betalen naast de toegang tot de therapie, een eigen bijdrage van € 3,50 per keer.

1 keer toegang tot de therapie kost € 7,50 (exclusief behandelkosten).
Een knipkaart voor 10 keer kost € 55,00 (exclusief behandelkosten).

Het Mineraal beschikt over voorzieningen zoals een rolstoelhelling en een waterbestendige rolstoel, die gebruikt kunnen worden voor het revalidatiezwemmen in ons warme en gezonde zwemwater van 33˚. Zodat iedereen aan zijn of haar gezondheid en conditie kan werken maar vooral het plezier aan het bewegen in water kan beleven.annemarijnOosterwelderVollevenLogo1

Naar startpagina >>