Snelcursus

Snelcursus

afzwemmen1

In de zomervakantie 2023 bieden wij weer een snelcursus aan. Er is nog plek! De cursussen worden aangeboden in week 30, 31, 32, 33, 34 en 35. De cursusdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag  en vrijdag.

De snelcursus is bestemd voor:

  • beginnende zwemmers die niet bang zijn. Leeftijd vanaf 5 jaar.
  • gevorderde zwemmers op weg naar het A , B of C diploma

Kinderen die nog geen zwemles bij ons volgen, dienen eerst getest te worden om het zwemniveau te bepalen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via 0294-416017.

Ook bij de snelcursus werken wij met onze unieke individuele aanpak: maximaal 4 kinderen per leraar.

Alle kinderen die aan de snelcursus meedoen, sluiten deze af met een diploma/certificaat. Dit kan zijn een kikker brons, zilver of goud diploma of een A, B of C diploma/certificaat met zwemsurvival.

De kosten voor de snelcursus zijn €350,= per week incl. diploma.

Opgeven:

Opgeven voor de snelcursus kan per e-mail op info@hetmineraal.nl  vermeld hierbij de naam, leeftijd, zwemdag en zwemtijd van uw kind. Of bel met kantoor via 0294-416017.

Als uw zoon/dochter definitief is aangemeld voor de snelcursus ontvangt u van ons nog uitgebreide informatie en een voedingsadvies.


De kracht van een snelcursus:

De kracht van een snelcursus is om in korte tijd te leren zwemmen. De lessen zijn langer dan normaal waardoor je kind meer tijd heeft om nieuwe vaardigheden te leren. En bij meerdere keren in de week zwemmen is er minder tijd nodig om de stof te herhalen. Het rendement van de lessen is dan hoger.

De deelnemende kinderen zullen tijdens een snelcursus grote sprongen vooruit maken. Onze ervaring is dat kinderen het leuk vinden om een deel van de dag met andere kinderen in een vast groepje te oefenen voor het diploma. Tussendoor is er een kleine pauze om wat te eten en drinken waarna we de draad weer oppakken.
Wij geven bij deelname altijd een voedingsadvies, opgesteld door een diëtiste.

Meld je snel aan!

Naar startpagina >>